forside hjem hvem er vi tryksager, offset plakater display Rentegning tryksager, digital visitkort tilbud priser kontakt os certifikat persondata

Hvem er vi ?

 

Udover vi hårdnakket vil påstå at vi er Danmarks hurtigste trykkeri er vi et dynamisk team som har mange års erfaring med fremstilling af grafiske produkter. Lige fra visitkort, store salgskataloger, skilte, brochurer, reklameartikler og meget mere - der er ingen opgaver der er for små, eller store, til os.

 

Vi har størst mulig fokus på vore kunders opgaver gennem hele ordreforløbet, for på den måde at sørge for at alle delprocesser i fremstillingen overholdes og samtidig opnå den bedst mulige kvalitet. Vi lægger stor vægt på at tage ansvar, for at opgaven bliver løst til den helt rigtige pris og den bedste kvalitet. Derfor har vi valgt at samarbejde med branchens bedste underleverandører, både hvad angår papirgrossister og bogbindere.

 

I det omfang det er muligt producerer vi selv hele opgaven i huset, men da vi sætter den aftalte leveringstid højt, gør vi derfor brug af underleverandører i spidsbelastninger.

INNOGRAPHIC ApS  Stensmosevej 24 A, 1.sal  2620 Albertslund  T: 32 186 187  E: innographic@innographic.dk